Over Trend Micro

Door de adoptie van nieuwe technieken lopen organisaties tegen nieuwe uitdagingen aan. Daarnaast blijven ook de technieken van cybercriminelen zich verder ontwikkelen die zich niet enkel richten op cloud en datacenter maar ook op de traditionele IT omgeving. Trend Micro is wereldwijd toonaangevend op het gebied van IT-beveiliging en ontwikkelt als zodanig innovatieve beveiligingsoplossingen die ervoor zorgen dat ondernemingen veilig digitale informatie kunnen uitwisselen. Met meer dan 30 jaar ervaring worden ze erkend als de marktleider op het gebied van serverbeveiliging, cloudbeveiliging, beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen en contentbeveiliging voor ondernemingen.

De beveiliging van Trend Micro is afgestemd op de wensen en eisen van organisaties. De oplossingen beschermen eindgebruikers op elk willekeurig device, optimaliseren de beveiliging voor het moderne datacenter en beveiligen netwerken tegen inbreuken door geavanceerde bedreigingen. Trend levert hooggewaardeerde client/server-, netwerk- en cloudgebaseerde bescherming die nieuwe bedreigingen sneller tegenhoudt, inbreuken beter opspoort en gegevens beschermt in alle omgevingen: fysiek, gevirtualiseerd en cloud.

Hybrid Cloud Security

Verbeter de zichtbaarheid en vereenvoudig het beveiligingsbeheer binnen fysieke, virtuele en cloudomgevingen

Network Defense

Detecteer, analyseer en voorkom ransomware, geavanceerde dreigingen en gerichte aanvallen

User Protection

Bescherm gebruikers en hun gegevens – op elk apparaat, elke applicatie, overal

Referenties

"Betrouwbare security vereist tools om onze complete omgeving, inclusief endpoints en data, in kaart te brengen en te beveiligen. Aan de andere kant willen we zo min mogelijk downtime en mag security niet ten koste gaan van de performance van de systemen"

Leon Backbier,
Manager ICT, EndemolShine Nederland

lees hier het verhaal

"We found in Trend Micro the perfect combination of an effective and scalable platform to fulfill Randstad’s security requirements."

Bernardo Payet,
General Manager, Randstad Global IT Solutions

Lees hier het verhaal

"Op termijn zullen we bepaalde IT-diensten in de cloud of als SaaS-dienst gaan afnemen. Dankzij Trend Micro zijn we ook in de cloud verzekerd van goede bescherming van onze apparatuur en data."

Patrick van Leeuwen,
Manager ICT Services van Visio

Lees hier het verhaal

Amitron 21 jaar partner van Trend Micro

Amitron is voor het 21e jaar uitgeroepen als Gold Partner Trend Micro. Deze hoogste partner status van Trend Micro is de erkenning van de commitment die zowel Trend Micro als Amitron wederzijds naar elkaar hebben uitgesproken. De lange samenwerking tussen beide organisaties mag gerust uniek worden genoemd.

Amitron: Most Committed Partner of the Year

Dit jaar partner event van Trend Micro stond in het extra feestelijke teken omdat er een unieke prijs werd uitgereikt "The Most Committed Partner of the Year". Als eerste partner in Nederland werd Amitron met deze bijzondere prijs door Trend Micro geëerd.