Amitron is een Nederlandse IT security specialist. Al meer dan 30 jaar adviseren en ontzorgen wij organisaties op het gebied van geavanceerde IT security oplossingen voor lokale, hybride en cloud IT-omgevingen. Ons portfolio omvat, naast het adviseren, leveren en implementeren van deze oplossingen, ook een diversiteit aan proactieve servicedesk support, consultancy en managed dienstverlening.

Onze diensten en oplossingen zijn te verdelen in 3 onderdelen:

  • Preventie van incidenten
  • Detectie van incidenten
  • Herstel van incidenten

Amitron heeft partnerships met vooruitstrevende security marktleiders zoals Trend Micro, Fortinet, Gemalto SafeNet, DMARCSaaS, Bitglass en is consulting security partner van AWS.

Missie

Elke organisatie is uniek. Hoewel de security problematiek en de uitdagingen van organisaties veelal gelijk zijn, heeft elke organisatie haar specifieke wensen en eisen.
Wij zien het als onze taak om onze adviezen hier duidelijk en pragmatisch op af te stemmen waarbij ons kennisniveau, van ontwikkelingen binnen dit dynamische vakgebied, cruciaal is.

Visie

Als strategisch adviseur streven wij naar een sterke relatie en open samenwerking met onze klanten door hen te voorzien
van volledige ontzorging en een veilige IT security omgeving. Om dit te realiseren maken wij gebruik van innovatieve security oplossingen gecombineerd met strategisch advies voor een meerlaagse security oplossing op maat. Zo kunnen onze klanten zich weer focussen op hun core business.

Informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement (ISO)

De continue optimalisatie van bedrijfsprocessen en constante kwaliteitsbewaking zijn een essentieel onderdeel van onze organisatie. Onze procedures zijn opgesteld conform de eisen van de ISO 9001:2015 normering (kwaliteitsmanagement). Amitron waarborgt hiermee een constante kwaliteit.

Kernwaarden
  • Amitron: vakkundig, strategisch, meedenkend, betrouwbaar en professioneel.
  • Diensten: proactief, consistent, ontzorging op maat (consultancy, support en beheerdiensten)
  • Oplossingen: innovatief, flexibel en toekomstbestendig
  • Strategie: meerlaagse security strategie
AmiCycle

Naast onze eigen specialisten, werken wij ook samen met een breed scala aan gespecialiseerde partners. Zo voorzien wij organisatie in al hun wensen. De AmiCycle is het partner specialisten netwerk van Amitron, waar klanten gebruik kunnen maken van gelieerde externe specialisten zoals forensisch onderzoekers, ethical hackers en
juristen (AVG/GDPR).

Kom bij ons team

De vraag naar IT security specialisten groeit, daarom is Amitron op zoek naar nieuwe collega’s voor ons team.
Bij Amitron werk je dagelijks aan uitdagende en complexe
IT security vraagstukken in een informele werksfeer. Ons team bestaat uit collega’s met een breed scala aan expertise.
Elke dag leer je iets nieuws, kennis wordt gedeeld en initiatief wordt gestimuleerd. Kijk hier welke functie bij jou past.