T +31 (0)10 8700 150 E info@amitron.nl
Twitter
Image1

Visie Amitron


Amitron gelooft in pure specialisatie en niet in een generieke aanpak op gebied van backup, security en netwerk management. Onze klanten hebben zelf ook hun specifieke wensen en eisen voor hun eigen omgevingen en business (cases).

Amitron is overtuigd dat de traditionele hardware en software installaties (groten)deels plaats maken voor virtuele en cloud geïmplementeerde oplossingen. Het netwerk en de applicaties worden hiermee flexibeler inzetbaar, dan de traditionele statische implementaties gebaseerd op hardware appliances of standalone software oplossingen. Dit is voor veel organisaties intussen een must aan het worden, met het oog op hun eigen dynamische business processen.

Amitron ziet mede hierdoor een sterke focus verschuiving van security en netwerk management van het netwerkniveau richting de eindpunten, zoals servers, desktops, laptops en mobiele devices. Ons portfolio is uiteraard hierop gespecialiseerd.

Amitron’s specifieke security en management oplossingen voor Virtuele Servers, Secure Virtual Desktop Infrastructuren (VDI) en Bring-Your-Own-Device (BYOD) concepten zijn daar sprekende voorbeelden van.
In het verlengde van de wens voor meer IT flexibiliteit omwille van ondersteuning van de dynamiek van de organisatie, zien we ook het aantal implementaties groeien van security en netwerk oplossingen die gebaseerd zijn op een Cloud/SaaS infrastructuur.

Stel hier uw vraag

Quotes van klantenMarc Collins.jpg
Amitron maakt hun Trend Micro kennis echt waar; bovengemiddelde support & aandacht!


Marc Collins
Woningcorporatie Havensteder

ContactAmitron B.V.
Maasstraat 15
3016 DB Rotterdam
The Netherlands

T: +31 (0)10 8700 150
E: info@amitron.nl