Onze consultancy strippenkaart is de ideale oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan flexibele en efficiënte consultancydiensten. Met onze strippenkaart kunt u vooraf een aantal uren of dagen inkopen, die u op elk gewenst moment kunt gebruiken. Of u nu behoefte heeft aan strategisch advies, projectmanagement of technische expertise, onze consultants staan voor u klaar.

Met onze consultancy strippenkaart profiteert u van een aantal voordelen. Zo krijgt u korting op onze normale uurtarieven of dagtarieven, waardoor u geld bespaart op uw consultancydiensten. Bovendien bent u flexibel in het gebruik van de uren of dagen die u heeft ingekocht. U kunt ze gebruiken wanneer dat nodig is, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra kosten.

Onze consultancy strippenkaart is ook erg handig als u regelmatig behoefte heeft aan onze consultancydiensten. U hoeft niet telkens een nieuwe offerte aan te vragen en te onderhandelen over de tarieven. U heeft de zekerheid van een vast uurtarief of dagtarief gedurende de geldigheidsduur van de strippenkaart.

Onze consultancy strippenkaart heeft een geldigheidsduur van een jaar, zodat u voldoende tijd heeft om alle uren of dagen te gebruiken. En als u niet alle uren of dagen gebruikt binnen de geldigheidsduur, kunt u ze eenvoudig verlengen of bijboeken.

Kortom, onze consultancy strippenkaart biedt u de flexibiliteit, efficiëntie en kostenbesparingen die u nodig heeft voor uw consultancydiensten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw strippenkaart aan te schaffen en te profiteren van onze hoogwaardige consultancydiensten.


Gesprek met een consultant inplannen

Meer weten?