AWS is een afkorting voor Amazon Web Services. AWS bevat een breed scala aan IT-oplossingen die aangeboden worden op het internet. De IT-oplossingen worden wereldwijd door talloze grote en kleine organisaties gebruikt. Het voordeel van AWS is dat de kosten bepaald worden aan de hand van hoeveel de diensten gebruikt worden. Hierdoor hoeft een klein bedrijf geen enorme bedragen te investeren in de software. Doordat Amazon Web Services zoveel verschillende IT-oplossingen bevat, is AWS bijna overal voor toe te passen. Het is belangrijk dat de oplossingen op de juiste manier binnen het bedrijf worden toegepast. Dit is waar de diensten van Amitron van pas kunnen komen. Wij helpen bedrijven bij het toepassen van deze IT-oplossingen. AWS Utrecht.

Voorbeelden van AWS IT-oplossingen

In talloze situaties kunnen de IT-oplossingen van AWS een uitkomst zijn. Hierdoor zijn er ontzettend veel bedrijven die de IT-oplossingen van AWS gebruiken. Hieronder vindt u een aantal veelgebruikte toepassingen van de IT-oplossingen.

De klantenservice

De meeste consumenten en bedrijven hechten veel waarde aan de klantenservice. Er zijn IT-oplossingen die de klantenservice van een bedrijf kunnen verbeteren. Zo is Amazon Lex bijvoorbeeld een uitstekende IT-oplossing om de klantenservice te verbeteren. Amazon Lex is een uitstekend programma om chatbots mee te ontwikkelen. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een live-chat op hun website te plaatsen.

Backups maken

Het is belangrijk dat de data van een bedrijf goed opgeslagen wordt. Als de data verloren gaat, dan kan er een backup gebruikt worden om het probleem te herstellen. Hiervoor moeten er wel eerst backups gemaakt worden. Met AWS is het mogelijk om backups te maken van de data. Als de juiste IT-oplossingen gebruikt worden, is het erg makkelijk om de data te herstellen.

Het analyseren van data

Data speelt tegenwoordig een belangrijke rol. Voor veel bedrijven is het belangrijk om data te verzamelen en te analyseren. Door middel van AWS wordt het eenvoudig om data te verzamelen en te analyseren. Het is uiteraard wel van belang dat de IT-oplossingen op de juiste manier worden toegepast.

Amitron

Is het voor uw organisatie van belang dat bepaalde IT-oplossingen op de juiste manier worden toegepast? Dan kan Amitron u helpen bij het toepassen van AWS IT-oplossingen. Amitron is al actief in de IT-branche sinds 1990. Onze specialisten helpen veel verschillende organisaties met het verzorgen van de IT. Heeft u AWS oplossingen die geïntegreerd moeten worden in het bedrijf? Dan bent u bij Amitron aan het juiste adres.

Overigens werken wij niet alleen met AWS IT-oplossingen, maar kunnen wij u ook andere IT-oplossingen aanbieden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor u controleren of de organisatie wel aan de regels van de GDPR voldoet. Voldoet uw bedrijf niet aan de regels? Dan bedenken onze IT-specialisten een oplossing voor het bedrijf.

AmiCycle

Amitron heeft een groot partnernetwerk, genaamd AmiCycle. Indien wij een probleem intern niet kunnen oplossen, kunnen wij hiervoor een van onze partners benaderen. Voorbeelden van specialisten waarmee wij samenwerken zijn ethical hackers en juristen. Als klant kunt u dankzij onze ruime ervaring en brede netwerk zeker zijn van een oplossing.

Amazon Web Services

Contact