Werkt u in de cloud maar wilt u meer weten over hoe u deze moet beveiligen? Bent u geïnteresseerd in multicloud werken, maar weet u nog niet precies hoe u het aan moet pakken? Of wilt u graag een multicloud security strategie ontwikkelen maar heeft u geen idee hoe u dat aan moet pakken? Dan biedt de workshop multicloud security strategie wellicht uitkomst!

In de workshop multicloud security strategie gaat een van onze consultants samen met u opzoek naar een strategie die aansluit bij jullie wensen en behoeften. Door onze brede en specialistische kennis zijn wij in staat om u de juiste vragen te stellen, zodat we samen tot het gewenste resultaat komen. De sessie heeft als doel voor u een juiste strategie te ontwikkelen.

De aanpak

Bij een workshop multicloud security strategie is het de bedoeling om samen met een consultant interactief op zoek te gaan naar de passende strategie. Voordat dit wordt gedaan wordt er eerst meer informatie gegeven over de verschillende security mogelijkheden.

Hierna begint het interactieve gedeelte van de workshop, waarin er gekeken gaat worden naar de cloud strategie. Dit doen we met een consultant en daar naast de gewenste betrokken partijen vanuit uw kant.

Wilt u meer informatie over de workshop multicloud security strategie?