T +31 (0)10 8700 150 E info@amitron.nl
Twitter
Image1

AKD

De ruim 200 advocaten en notarissen van AKD adviseren klanten op diverse nationale en internationale rechtsgebieden. Met kantoren in Amsterdam, Breda, Eindhoven,Rotterdam en Brussel staat AKD letterlijk dicht bij haar cliënten. Het advocaten- en notariskantoor ondersteunt middelgrote private ondernemingen, multinationale bedrijven uit het topsegment en overheden. Het belangrijkste doel van AKD is het realiseren van de allerbeste juridische oplossingen, ongeacht de aard en omvang van de cliënt.

Het team van ICT-directeur Cees de Vos ondersteunt vijf vestigingen in Nederland en België.“Het is evident dat de beschikbaarheid van onze ICT-omgeving cruciaal is en daarom zo hoog mogelijk moet zijn. Om klanten altijd het beste advies te kunnen geven, moeten medewerkers kunnen rekenen op snelle en veilige toegang tot alle applicaties, data en communicatiemiddelen. We nemen zeer strenge veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de vertrouwelijke gegevens waar onze juristen mee werken alleen door geautoriseerde mensen toegankelijk zijn.”

Trend Micro Deep Security is geleverd en geïmplementeerd door Amitron. “Het is ons beleid om samen te werken met de hoogst gecertificeerde Trend Micro Partner in Nederland. Extra voordeel van de samenwerking met Amitron is dat ze vlakbij ons kantoor in Rotterdam gevestigd zijn. Dat is erg praktisch. Bij eventuele calamiteiten is er razendsnel een specialist ter plaatse om te helpen.” Amitron heeft een proof-of concept ontwikkeld waarin Deep Security geïmplementeerd is op de nieuwe virtuele omgeving. “Na een aantal configuratiewijzigingen zijn we begonnen met de migratie van de servers en applicaties. Daarbij bleek de installatieprocedure bij de uitrol van een server aanzienlijk korter dan voorheen. De migratie is zonder problemen en volledig binnen de planning gerealiseerd.”

Naast Deep Security heeft AKD ook Trend Micro OfficeScan voor haar fysieke desktops in gebruik genomen. “Dit is hoofdzakelijk een praktische keuze. We bouwen nu op twee vlakken kennis op over het productportfolio van Trend Micro. In de toekomst verwachten we dat deze oplossingen verder geïntegreerd zullen worden en op dat moment kunnen we de krachtige beveiligingsopties van beide oplossingen zeer efficiënt inzetten.” Volgens De Vos beschikt AKD met de keuze voor Trend Micro, over maximale beveiliging op alle niveaus, zowel fysiek als virtueel. “Voor ons is het belangrijk dat we met Deep Security minder tijd kwijt zijn aan securitybeheer en patchen. Die tijd kunnen we nu inzetten om de beschikbaarheid van de applicaties voor advocaten en notarissen verder te verbeteren.”

Uitgevoerd project 1.: Security
Uitgevoerd project 2.: Backup

Download bijlage Referentie case - Trend Micro.


« terug naar referenties
Stel hier uw vraag

Quotes van klantencdv.jpg
Het is ons beleid om samen te werken met de hoogst gecertificeerde Trend Micro Partner in Nederland


Cees de Vos - ICT Director
AKD

ContactAmitron B.V.
Maasstraat 15
3016 DB Rotterdam
The Netherlands

T: +31 (0)10 8700 150
E: info@amitron.nl