T +31 (0)10 8700 150 E info@amitron.nl
Twitter
Image1

FortinetFortinet is een wereldwijde leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur en één van de marktleiders in Unified Threat Management (UTM) met gespecialiseerde security-oplossingen die bedrijven beschermt tegen de geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag. De geconsolideerde producten en diensten bieden een brede en geïntegreerde bescherming tegen de dynamische bedreigingen en vereenvoudigen gelijktijdig de IT beveiligingsinfrastructuur.

Speciaal gebouwde hardware en software bieden de hoge prestaties en volledige content bescherming die klanten nodig hebben om op de hoogte te zijn en te blijven van de voortdurend veranderende bedreigingen.

De klanten vertrouwen op Fortinet om hun netwerken te beschermen in elke branche en regio ter wereld. Fortinet levert een krachtige defense-in-depth strategie die veiligheid verbetert, de beveiligingsinfrastructuur vereenvoudigt en de Total Cost of Ownership verlaagt. De klanten van Fortinet zijn kleine en grote ondernemingen, dienstverleners en overheidsinstellingen wereldwijd, waaronder de meerderheid van de 2009 Fortune Global 1000 bedrijven.

Fortinet biedt een brede productreeks en gaat verder dan UTM. Fortinet levert oplossingen van Endpoint tot aan de grenzen en de kern van netwerken, databases en applicaties.

Fortinet
ProductenFortinet & BYOD​
Fortinet biedt beveiliging voor gebruikers, applicaties en data waardoor het voor mobiele devices mogelijk is veilig toegang te verkrijgen in elke netwerk omgeving, ongeacht andere technologieen of oplossingen die aanwezig zijn.

De verwachting is dat Bring Your Own Device ...
Lees meer »

FortiGate
FortiGate security platforms leveren ongeëvenaarde prestaties en beveiliging terwijl het de netwerk infrastructuur vereenvoudigt. Fortinet biedt verschillende modellen, van de FortiGate-20 serie voor kleine omgevingen tot de FortiGate-5000 serie voor grote Enterprises, service providers en carriers...
Lees meer »


« Terug naar partners

Stel hier uw vraag

Quotes van klantenMarc Collins.jpg
Amitron maakt hun Trend Micro kennis echt waar; bovengemiddelde support & aandacht!


Marc Collins
Woningcorporatie Havensteder

ContactAmitron B.V.
Maasstraat 15
3016 DB Rotterdam
The Netherlands

T: +31 (0)10 8700 150
E: info@amitron.nl