T +31 (0)10 8700 150 E info@amitron.nl
Twitter
Image1

EVaultEVault, een dochterbedrijf van de grootste harddiskleverancier ter wereld Seagate, levert een breed portfolio aan veilige backup- en recoverydiensten vanuit een single platform. Alle data kan zonder moeite vanuit een enkele locatie beheerd worden, zelfs al moet u honderden kantoren of medewerkers wereldwijd beschermen.

De EVault Solutions Suite bestaat uit software, appliances, Software as a Service (SaaS) en Managed Services, en ondersteunt een grote hoeveelheid aan Operating Systems en Applicaties. Klanten van EVault kunnen elke willekeurige combinatie van de oplossingen uit de EVault Solutions Suite kiezen om laptops en servers wereldwijd te beschermen. U kunt denken aan Cloud Backup, On Site Backup, of een combinatie van beiden.

U rust uw omgeving uit met on-premise backup software, waarna u verschillende keuzes kunt maken:

- U slaat uw primaire backup lokaal op, en de secondaire backup naar een eigen locatie. (On-Premise model)
- U slaat uw primaire backup lokaal op, en de secondaire backup naar de Cloud Backup Services van EVault (Hybride model)
- U slaat uw primaire én secondaire backup op in de cloud. (Cloud model)

EVaults’ backup technologie werkt op een zeer efficiente manier waarbij slechts nieuwe of veranderde ‘data blocks’ verzonden worden. Adaptieve compressie en het waar nodig reguleren van de bandbreedte zorgen voor optimale transfers, waarna verdere deduplicatie aan de achterzijde plaatsvindt voor een nog kleinere footprint.

Vanzelfsprekend is ook de beveiliging een belangrijk aspect. Vier lagen van security worden toegepast inclusief zeer zware encryptie. Hiermee wordt de data op alle plekken beschermd: in uw eigen omgeving, ‘in de pijp’, en de data in ruste op uw gekozen backup-locatie. En u alleen heeft de sleutel.

EVault beheert als grootste Cloud connected storage solution provider, meer dan 67 Peta bytes aan data in 10 top tier datacenters voor meer dan 40.000 eindklanten.

Met het EMEA hoofdkantoor in Den Bosch, heeft EVault een centrale positie in de Europese markt en een sterke aanwezigheid in Nederland.

Website: EVault
ProductenEVault ® SaaS
EVault SaaS is een geautomatiseerde online backup (en recovery) dienst die een veilige, betrouwbare en efficiënte bescherming biedt tegen dataverlies- of diefstal.

De data wordt gededupliceerd, gecompressed, geëncrypt en daarna opgeslagen in een ‘Vault’ in een van EVaults’ datacenters...
Lees meer »

EVault ® Endpoint Protection
Steeds vaker staat bedrijfsgevoelige data op laptops, en steeds vaker worden deze gestolen of kwijt geraakt. EVault biedt met Endpoint Protection de mogelijkheid om een backup van de data op laptops te maken en de laptops te beveiligen tegen diefstal...
Lees meer »


« Terug naar partners

Stel hier uw vraag

Quotes van klantenMarc Collins.jpg
Amitron maakt hun Trend Micro kennis echt waar; bovengemiddelde support & aandacht!


Marc Collins
Woningcorporatie Havensteder

ContactAmitron B.V.
Maasstraat 15
3016 DB Rotterdam
The Netherlands

T: +31 (0)10 8700 150
E: info@amitron.nl