T +31 (0)10 8700 150 E info@amitron.nl
Twitter
Image1

Vacatures


Amitron is een succesvolle IT Security en Backup Specialist met een lange historie en een uitstekende reputatie. Wij hebben een tevreden klantenkring van middelgrote en grote organisaties binnen de IT, gezondheidszorg, de overheid, industrie en het bedrijfsleven. De klanten die wij mogen bedienen blijven ook daadwerkelijk klant. Waarom? De ontwikkelingen in ons vakgebied zijn enorm, en wij zijn dagelijks voor onze klanten bezig om deze ontwikkelingen te volgen en het kaf van het koren te scheiden. Wij zijn adviseurs, en geen simpele verkopers. En vanwege onze groei zoeken wij er collega’s bij!


Werken bij Amitron betekent een verantwoordelijke commerciële of technische functie binnen een dynamische onderneming met enthousiaste collega’s in een informele en open cultuur. Wij bieden je de mogelijkheid om je professioneel te ontwikkelen en je talenten optimaal te gebruiken.


Denk jij dat je zal passen bij Amitron en spreekt één van onderstaande vacatures je aan, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Ook voor goed gemotiveerde open sollicitaties staan wij open. Je sollicitatie kan gericht worden aan robin.boonstra@amitron.nl, ter attentie van mevrouw Robin Boonstra.Amitron zoekt per direct:

- Security Engineer (meerdere open posities) Security Engineer 201805.pdf
application/pdf - 161.0kB

- Commercieel medewerker accountmanagement team Commercieel medewerker accountmanagement team.pdf
application/pdf - 114.1kB


- Senior Account Manager IT Security

Stel hier uw vraag

Quotes van klantenMarc Collins.jpg
Amitron maakt hun Trend Micro kennis echt waar; bovengemiddelde support & aandacht!


Marc Collins
Woningcorporatie Havensteder

ContactAmitron B.V.
Maasstraat 15
3016 DB Rotterdam
The Netherlands

T: +31 (0)10 8700 150
E: info@amitron.nl