T +31 (0)10 8700 150 E info@amitron.nl
Twitter
Image1

Events/Seminars
Bescherming van Office 365Webinar: De populariteit voor cloudapplicaties, zoals Microsoft office 365, Dropbox, Box en Google Drive is groeiende. Vaak is het gebruik van deze cloudapplicaties gemakkelijk en gebruiksvriendelijk, maar biedt de security van deze cloudapplicaties niet afdoende bescherming tegen de geavanceerde bedreigingen in Office 365, Dropbox, Box en Google Drive.

Cloud App Security biedt geavanceerde security, zodat uw cloudapplicaties aanvullend beschermd zijn en het veilig voor uw organisatie is om deze te gebruiken.

Amitron en Trend Micro organiseren dinsdag 11 april samen het Cloud App Security Webinar. Wij laten u zien hoe u de beveiliging van uw cloudapplicaties kunt verhogen. Dit zonder de functionaliteiten van gebruikers of systeembeheerders aan te tasten en zonder dat u daarvoor additionele software hoeft te installeren.

Cloud App Security
• Verbetert de ingebouwde beveiliging met malware analyses uit sandboxing, de opsporing van document-exploits, Data Loss Prevention (DLP) en webreputatie
• Controleert het gebruik van gevoelige gegevens in cloudservices tijdens samenwerking en delen van bestanden
• Detecteert geavanceerde malware die in documenten, presentaties en spreadsheets verscholen kan gaan;
• Kan snel worden ingesteld met behulp van API's zonder software te installeren, gebruikersinstellingen te wijzigen, proxy's in te zetten of het MX-record aan te passen

Bent u al actief in gesprek binnen uw organisatie over aanvullende beveiliging van uw cloudapplicaties? Kijkt u al naar de manieren waarop u uw organisatie beter kunt beschermen tegen cyberaanvallen?

Schrijf u nu in voor het Cloud App Security webinar

Op dinsdag 11 april organiseren Amitron en Trend Micro tussen 12:00 en 13:00 uur een gratis webinar over Cloud App security. In een uur tijd leert u alles over het beveiligen van cloudapplicaties en hoe u uw organisatie aanvullend kunt beschermen tegen geavanceerde bedreigingen in Office 365, Dropbox, Box en Google Drive.
« terug naar events

Inschrijven voor dit eventEvent: Bescherming van Office 365
Datum: 11-07-2018
Tijd: 12:00:00 - 13:00:00Stel hier uw vraag

Quotes van klantenMarc Collins.jpg
Amitron maakt hun Trend Micro kennis echt waar; bovengemiddelde support & aandacht!


Marc Collins
Woningcorporatie Havensteder

ContactAmitron B.V.
Maasstraat 15
3016 DB Rotterdam
The Netherlands

T: +31 (0)10 8700 150
E: info@amitron.nl