T +31 (0)10 8700 150 E info@amitron.nl
Twitter
Image1

Over Amitron


Amitron is sinds 1990 een succesvol gespecialiseerd IT Security specialist. Amitron richt zich voornamelijk op hoogwaardige, specialistische en geavanceerde oplossingen op het gebied van de cybersecurity en managed dienstverlenging.


De oplossingen van Amitron zijn te verdelen in 3 gebieden:

  • preventie tegen incidenten,

  • detectie van incidenten,

  • neutralisatie van incidenten.

Amitron levert deze oplossingen op project- of dienstbasis voor uw traditionele lokale, hybride en cloud IT-omgeving. Amitron adviseert en levert met als doel uw organisatie te voorzien van de effectiefste security- en back-up oplossing in combinatie met de laagste ‘’Total Cost of Ownership’’ en de hoogste mate van ontzorging.


Onze klanten zitten door het hele land en zijn middelgrote tot grote organisatie binnen de IT, gezondheidszorg, overheid, industrie en het bedrijfsleven. Amitron biedt haar klanten altijd eerlijke en passende professionele ondersteuning en is zich bewust dat elke klant en elke situatie anders kan zijn. Wij bieden onder meer business case reviews, advies, demo’s, Proof-of-Concepts, installaties, helpdesksupport, financiële constructies en specialistische opleidingen. Daarnaast bestaat de mogelijk om uw security- en back-up omgeving volledig door Amitron te laten beheren, managen en te monitoren.


Informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement

Informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement staat al meer dan 25 jaar hoog in het vaandel bij Amitron. Wij hechten daarom zeer aan correcte procedures waarmee wij voldoen aan de eisen van onze klanten, de op de producten van toepassing zijnde wet- en regelgeving en onze eigen eisen. Amitron draagt hiermee zorg dat de geleverde diensten eenduidig en van een constante kwaliteit zijn. Om dit te borgen hebben wij onze eigen interne procedures opgesteld conform de ISO 9001 en 27001 normering.


Image1 Image2


Most Committed Partner Trend Micro

In juni 2018 is Amitron uitgeroepen tot “Most Committed Partner” door Trend Micro. Deze onderscheiding is een beloning voor een meer dan 21 jarige samenwerking. Uniek in deze samenwerking is dat Amitron gedurende al die jaren de hoogste certificering en partner status bezit. Amitron beschikt dan ook over een eigen gecertificeerde Trend Micro helpdesk en voorziet naast advies in Trend Micro implementaties & Health Checks.


Stel hier uw vraag

Quotes van klantencdv.jpg
Het is ons beleid om samen te werken met de hoogst gecertificeerde Trend Micro Partner in Nederland


Cees de Vos - ICT Director
AKD

ContactAmitron B.V.
Maasstraat 15
3016 DB Rotterdam
The Netherlands

T: +31 (0)10 8700 150
E: info@amitron.nl