T +31 (0)10 8700 150 E info@amitron.nl
Twitter
Image1

ExagridExaGrid Systems, Inc is marktleider op het gebied van disk-gebaseerde backup met data deduplicatie technologie. Het bedrijf is opgericht in 2002 en is gevestigd in de Verenigde Staten, met meerdere satelliet-kantoren in Europa en Azië.

ExaGrid biedt als enige een op schijf-gebaseerde backup oplossing met een vorm van deduplicatie die speciaal daarvoor ontwikkeld is. Deze unieke architectuur en toepassing maken een ongeëvenaarde prestatie, schaalbaarheid en prijs mogelijk. De combinatie van de datacompressie achteraf, de speciale recente backup cache en de GRID architectuur voor schaalbare implementatie verzekeren de IT afdelingen van de snelste backups, de meest betrouwbare dataopslag, tape copieën en calamiteitenherstel, onafhankelijk van groei en omvang van de databehoefte. Met kantoren en distributiepartners wereldwijd heeft ExaGrid reeds meer dan 7.500 systemen geïnstalleerd, hiervan zijn er meer dan 300 gepubliceerde testimonials beschikbaar.

Exagrid
ProductenExagrid Backup to Disk Appliance
Een eenvoudig te installeren en te gebruiken Disk-to-Disk backup oplossing met byte-level de-duplicatie.

Exagrid is een schaalbare oplossing en werkt probleemloos samen met uw huidige backup software. Exagrid combineert hoge kwaliteit SATA harddisken, compressie en data de...
Lees meer »


« Terug naar partners

Ask a question

Quotes van klantenMarc Collins.jpg
Amitron maakt hun Trend Micro kennis echt waar; bovengemiddelde support & aandacht!


Marc Collins
Woningcorporatie Havensteder

ContactAmitron B.V.
Maasstraat 15
3016 DB Rotterdam
The Netherlands

T: +31 (0)10 8700 150
E: info@amitron.nl