T +31 (0)10 8700 150 E info@amitron.nl
Twitter
Image1

SafeNetWanneer iemand inlogt op het netwerk of bedrijfsapplicaties wil men er zeker van zijn dat het iemand is die men kent en vertrouwd. Immers, wat is de waarde van een investering in beveiliging, indien deze kan worden omzeild door een gedeeld, gestolen of gehackt password? SafeNet is een leidende en innovatieve fabrikant van authenticatie oplossingen.

In 2012 heeft SafeNet CryptoCard overgenomen. De oplossingen zijn naadloos in het security aanbod van SafeNet opgenomen.

Wat is Token Authenticatie?
Voor veel organisaties is enkel een wachtwoord als toegangsbeveiliging tot het bedrijfsnetwerk onvoldoende. Een wachtwoord kan zeer eenvoudig in handen van derden vallen. Het risico wordt sterk verkleind indien er gebruik wordt gemaakt van two-factor authenticatie. Bij 2-factor authenticatie wordt er gebruik gemaakt van twee verschillende manieren om iemand zijn identiteit te bepalen.

Er zijn drie manieren om iemand zijn identiteit te bepalen:
• Kennis - Iets wat iemand weet (zoals een wachtwoord of code)
• Bezit - Iets wat iemand in handen heeft (zoals een smart card, token of mobiele telefoon)
• Persoonlijke eigenschap - iets wat iemand is (vingerafdruk, stemherkenning of irisscan)

Door een combinatie van twee van deze factoren te gebruiken wordt de beveiliging drastisch verhoogd en spreekt men van een two-factor authenticatie.
Bij Authenticatie Tokens wordt gebruik gemaakt van kennis en bezit. Een Token wordt aan gebruikers meegegeven waarmee deze zich vervolgens kunnen identificeren.

SafeNet’s Two-Factor Authentication (2FA) oplossingen worden aangeboden als server-based (BLACKSHIELD Server) en een eenvoudige en betaalbare Managed Authentication Service (SAS Cloud) oplossing. Beide oplossingen ondersteunen het gebruik van een brede serie van SafeNet Authentication Tokens.

Met behulp van SafeNet 2FA beveiligt u de toegang tot netwerken, applicaties of websites van u of die van uw relaties. Door gebruik te maken van een SafeNet oplossing worden beveiligingsrisico’s kleiner zonder afbreuk te doen aan het gebruikersgemak.

SafeNet Oplossingen
Omdat niet alle omgevingen en klantwensen gelijk zijn, zullen authenticatie eisen per situatie verschillend zijn. SafeNet heeft twee oplossingen ontwikkeld om de meeste van deze situaties aan te kunnen.

• BLACKSHIELD Server – Een eenvoudige server gebaseerde oplossing om uw netwerk, servers, werkplekken of terminal servers te beveiligen
• SafeNet Authentication Service (SAS) – Met SafeNet Authentication Service (SAS), haalt men een SAAS oplossing in huis.

Daarnaast kunnen deze oplossingen worden uitgebreid met de meest veilige authenticatie. De SafeNet Tokens of SafeNet Tokenless of SMS oplossingen.

SafeNet is van mening dat alle bedrijven, ongeacht de sector, grootte of technische kennis in staat moeten zijn om hun on-line activa en de mensen met wie ze een on-line relatie onderhouden te beschermen. Of men nu een klein bedrijf, groot bedrijf of een service provider is, SafeNet heeft voor elke organisatie de oplossing.

SafeNet Authentication as a Service

SafeNet - Leader in Gartner's Magic Quadrant for User Authentication
ProductenSafeNet Blackshield - SERVER
SafeNet Blackshield Server [voorheen Cryptocard] biedt organisaties de volgende voordelen:
• De meest uitgebreide keuze uit authenticatietokens en tokenloze methodes, inclusief ondersteuning van 3rdparty tokens zoals RSA.
• De mogelijkheid om alles te beveiligen...
Lees meer »

SafeNet Authentication Service (SAS) - CLOUD
SafeNet Authentication Service (SAS) [voorheen Cryptocard BLACKSHIELD Cloud] is 's wereld allereerste zakelijke cloud-based authenticatie-as-a-service applicatie die bedrijven alle gemakken omtrent SaaS-authenticatie biedt:

• Een volledig virtuele, zakelijke authenticatieserver, cloud...
Lees meer »

SafeNet - TOKENS
De tokens van SafeNet [voorheen Cryptocard] zijn handig, betaalbaar, betrouwbaar en ze verlopen niet! Het keuze aanbod is zeer uitgebreid. U kunt kiezen uit een breed scala van Phone tokens, software, SMS tokens en fysieke tokens. U kunt ook kiezen voor een methode zonder tokens, zoals griDsure...
Lees meer »


« Terug naar partners

Ask a question

Quotes van klantenMarc Collins.jpg
Amitron maakt hun Trend Micro kennis echt waar; bovengemiddelde support & aandacht!


Marc Collins
Woningcorporatie Havensteder

ContactAmitron B.V.
Maasstraat 15
3016 DB Rotterdam
The Netherlands

T: +31 (0)10 8700 150
E: info@amitron.nl