T +31 (0)10 8700 150 E info@amitron.nl
Twitter
Image1

CommVaultCommVault Systems is in 1996 ontstaan als spin-off van de Bell Labs van AT&T. CommVault heeft haar hoofdkantoor in Redmond en heeft wereldwijd meer dan 750 medewerkers in dienst

CommVault is een onafhankelijk leverancier van 'unified Data Management' oplossingen, waar onder Backup & Restore, archivering, uitwijk en storage resource management software met een brede ondersteuning van Operating Systemen en applicaties.

De centrale CommServe biedt één management (Common User Interface) en index en database omgeving (Common Technology Engine) voor alle CommVault producten. Dit is ook een belangrijke reden voor de Gartner Group om CommVault in hun magic quadrant rechtsboven te plaatsen met een groeiende lijn over de laatste jaren.

De Common Technology Engine (CTE) dient als interface richting alle functionaliteit die in de CommVault Simpana suite aanwezig is, dus niet alleen Backup & Data Protectie, maar ook Storage Resource Management, Disaster Recovery, Datareplicatie, Archivering en Compliancy.

De integrale aanpak van CommVault Simpana stelt gebruikers in staat Simpana-componenten toe te voegen en te integreren voor een fractie van de kosten en inspanningen die afzonderlijke producten met zich meebrengen.

commvault
ProductenCommVault Simpana
CommVault-oplossingen zijn gebaseerd op een unieke, enkelvoudige platformarchitectuur. Deze oplossingen bieden krachtige databescherming, optimale beschikbaarheid en een vereenvoudigd beheer van data op complexe storage-netwerken. CommVault Simpana Backup...
Lees meer »


« Terug naar partners

Ask a question

Quotes van klantencdv.jpg
Het is ons beleid om samen te werken met de hoogst gecertificeerde Trend Micro Partner in Nederland


Cees de Vos - ICT Director
AKD

ContactAmitron B.V.
Maasstraat 15
3016 DB Rotterdam
The Netherlands

T: +31 (0)10 8700 150
E: info@amitron.nl