T +31 (0)10 8700 150 E info@amitron.nl
Twitter
Image1

NieuwsTrend Micro leider Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection PlatformsTrend Micro mag een feestje vieren: de enorme inspanning die het endpoint security-team afgelopen jaar leverde heeft zich uitbetaald. Gartner maakte onlangs bekend dat het Trend Micro als Highest en Furthest in het leiderskwadrant plaatst, vanwege zijn ‘ability to Execute and Completeness of Vision in the 2017 Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms (EPP)’. Gartner Magic Quadrant-rapporten zijn de optelsom van onderzoeken die zich onder andere richten op: uitgebreide informatie van analisten, gedetailleerde enquêtes onder leveranciers en demo’s van oplossingen, alsook referenties van klanten en channel-partners.

Innovatieve reeks technieken
Volgens het Gartner-rapport ‘tonen verschillende opkomende leveranciers aan dat non-signature-based bescherming effectiever kan zijn tegen snel veranderende bedreigingen. Het door hen geclaimde succes in de werkelijke wereld is echter niet zichtbaar in gestandaardiseerde tests, wat het lastig maakt verbeteringen te kwantificeren. De nieuwkomers gebruiken minder beveiligingstechnieken dan traditionele leveranciers, en het is onduidelijk of ze effectief blijven wanneer aanvallers meer tijd steken in het vinden van hiaten in de producten’. Wij geloven dat dit statement Trend Micro’s leidende positie onderstreept, aangezien Trend Micro niet alleen een innovatieve reeks non-signature-based en signature-based beveiligingstechnieken bieden, maar ook omdat zij de klantresultaten en onafhankelijke tests door derden hebben die hun bestandsgebaseerde en bestandsloze (scripts, macro’s, etc.) malware- en exploit-protectie onderbouwen.

High-fidelity machine learning
Al meer dan 27 jaar blijft Trend Micro één stap voor door XGen™-beveiliging te implementeren. Dit is een mix van meerdere generaties technieken, zoals gedragsanalyses, vooruitstrevende ransomwarebescherming, exploit-protectie, machine learning, intrusion-preventie en applicatiecontrole, om de gevaren van vandaag het hoofd te bieden. XGen™beveiliging past op slimme wijze de juiste technologie op het juiste moment toe, zodat een effectievere, efficiëntere beveiliging ontstaat tegen een complete reeks zowel bekende als onbekende bedreigingen. Nu Trend Micro als eerste ‘high-fidelity’ machine learning in hun aanpak opnemen, analyseren ze bestanden vóór de uitvoering én wanneer ze draaien. Hierdoor is Trend Micro in staat de kwaadaardige bestanden te blokkeren en via ‘noise cancellation’ het aantal vals-positieve meldingen te verminderen. Bovenal heeft Trend Micro door XGen™-technologie aangedreven endpoint-oplossing in vele publieke en onafhankelijke tests bewezen meer bedreigingen een halt toe te roepen, ongeacht de vele verschijningsvormen – denk aan bestanden, scripts, macro’s, exploits, enzovoort.

Één dashboard voor fysiek, virtueel en cloud
Een andere belangrijke reden voor Trend Micro's marktleiderschap is het vermogen server-endpoints dwars door datacenters en de cloud heen te beveiligen met XGen™-technologie, wat optimale bescherming biedt voor workloads die worden uitgevoerd op VMware, AWS en Microsoft Azure. Beheer vindt plaats via één dashboard, met compleet zicht op de fysieke, virtuele en cloud-omgeving. Trend Micro’s hybride cloudbeveiligingsoplossing vereenvoudigt de uitvoer en het beheer van beveiliging, verkort de responstijd op geavanceerde aanvallen en versnelt de compliance met belangrijke regelgeving als PCI, HIPAA, etc.
« naar nieuws
Ask a question

Quotes van klantencdv.jpg
Het is ons beleid om samen te werken met de hoogst gecertificeerde Trend Micro Partner in Nederland


Cees de Vos - ICT Director
AKD

ContactAmitron B.V.
Maasstraat 15
3016 DB Rotterdam
The Netherlands

T: +31 (0)10 8700 150
E: info@amitron.nl