SafeNet is een leverancier van IT-software. De software wordt voornamelijk gebruikt om bedrijven beter te beveiligen. De leverancier maakt bijvoorbeeld software waarmee personeelsleden geauthenticeerd worden. Het is belangrijk dat niet zomaar iedereen kan inloggen op het bedrijfsnetwerk. Het inlogsysteem moet daarom goed in elkaar zitten. Met behulp van de producten van SafeNet wordt het mogelijk om het bedrijfsnetwerk beter te beveiligen. Bovendien verkoopt het bedrijf ook producten waarmee het mogelijk wordt om data te versleutelen. Dat data goed versleuteld wordt is zeer belangrijk. Op deze manier kan de data namelijk niet uitgelezen worden door hackers, zelfs niet als de data onderschept wordt. SafeNet Amsterdam.

Betrouwbare software

SafeNet ontwikkeld betrouwbare software. Het bedrijf is zelfs een van de grootste leveranciers geweest van software om data mee te versleutelen aan de overheid van de Verenigde Staten. Bovendien maken veel grote bedrijven gebruik van de software. Dit toont aan dat het bedrijf in ieder geval een erg goede reputatie heeft. De software werkt uitstekend en is hierdoor een ontzettend goede keuze. Het is wel van groot belang dat de software op de juiste manier toegepast wordt. Wilt u er zeker van zijn dat de software goed geïntegreerd wordt in uw bedrijf? Dan is het aan te raden om de software door een specialist toe te laten passen.

SafeNet Amsterdam

Amitron helpt organisaties bij het toepassen van IT-oplossingen. Zo zijn wij onder andere in staat om software van SafeNet te installeren voor bedrijven. Moet er data versleuteld worden, zodat het bedrijf minder kwetsbaar is? Dan kan Amitron het bedrijf helpen bij het versleutelen van de data. Daarnaast helpen wij bedrijven bijvoorbeeld bij het implementeren van een beter authenticatiesysteem. De beveiliging van het bedrijf is een stuk beter geregeld als er gebruik gemaakt wordt van bijvoorbeeld een Multi Factoring Authentication systeem.

Vindt u het belangrijk dat uw bedrijfsnetwerk ten allen tijde goed beschermd wordt? Dan kan Amitron u helpen door een antivirus te installeren. Het installeren van een antivirus is zo gedaan als u slechts één computer gebruikt. Binnen een bedrijfsnetwerk kan het echter lastiger zijn om alle onderdelen van het netwerk te voorzien van antivirussystemen. Bovendien kan Amitron nog veel meer IT-oplossingen toepassen binnen uw bedrijf.

AmiCycle

Amitron heeft een groot partnernetwerk. Dit netwerk, genaamd AmiCycle, bestaat uit veel verschillende expert. Onder deze experts bevinden zich onder andere juristen en ethical hackers. Wanneer wij zelf niet voldoende expertise hebben, maken wij gebruik van dit netwerk. Zo gebruiken wij de hulp van de juristen in het netwerk bijvoorbeeld wanneer wij controleren of uw bedrijf aan de AVG-verordening voldoet. Blijkt dat uw bedrijf hier niet aan voldoet? Dan kunnen wij u kloppend juridisch advies geven. Bovendien kunnen onze specialisten IT-oplossingen toepassen wanneer de gegevens van uw klanten bijvoorbeeld niet voldoende beschermd worden.

Amitron is opgericht in 1990. Dit betekent dat wij al bijna 30 jaar ervaring hebben op het gebied van IT-beveiliging. Bij Amitron blijven wij ons constant ontwikkelen, waardoor u er zeker kunt zijn dat er gebruik gemaakt wordt van moderne technieken. Onze IT-oplossingen houden hackers buiten de deur, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de online veiligheid binnen uw bedrijf.

Contact