Waarom?

Personeel vormt "the human firewall". Door de juiste kennis toe te passen zou personeel een obstakel moeten vormen tegen cyber aanvallen. Hiervoor dient het personeel goed getraind te zijn in basisbeveiliging. Security awareness trainingen moeten conform de AVG/GDPR aangeboden worden als je met persoonsgegevens werkt. Tevens staan security awareness trainingen als maatregel opgenomen in de meeste internationale en nationale securitystandaarden.

Wat is het?

De security awareness trainingen worden als managed SaaS op een humoristische en aantrekkelijk manier middels korte leuke maandelijkse interactieve video’s in sitcom stijl gegeven. Hierdoor blijven de gebruikers betrokken en geïnteresseerd en wordt men tevens getraind op alle belangrijke security onderwerpen. Betrokkenheid en kennis wordt met vragen gemeten en getoetst. Het trainingstraject wordt ingericht voor een periode van minimaal 1 jaar. Een langere periode is ook mogelijk. Nieuwe werknemers worden automatisch meegenomen in de campagnes.

Wat krijg ik?

Managed security awareness is een volledig ontzorgende en gemanagede service van Amitron voor het koppelen, inrichten, configureren, uitvoeren, plannen, beheren en rapporteren van de verschillende security awareness trainingen.


Datasheet downloaden


Gesprek met een consultant inplannen

Meer weten?