Waarom?

Door de sterke toename en adoptie van SaaS applicaties ("verSaaSing") wordt het risico van het lekken van gevoelige informatie en de noodzaak van de beveiliging van SaaS applicaties groter. Gevoelige data kan via SaaS applicaties eenvoudig belanden op ongewenste, ongecontroleerde cloud omgevingen en op onbeheerde mobiele (privé) apparaten.

Wat is het?

De SaaS Security oplossing biedt centraal inzicht, bescherming en toegangscontrole op al uw SaaS cloud applicaties, en mobiele apparaten. Centrale toegangscontrole bepaalt specifiek wanneer, wie, waar, waarmee en hoe medewerkers toegang krijgen tot bedrijfsgegevens. Shadow IT wordt gecontroleerd om te voorkomen dat werknemers gevoelige bedrijfsgegevens opslaan en verwerken in cloud applicaties. Centraal wordt 2 factor authenticatie afgedwongen bij gebruik van cloud applicaties en devices die gevoelige persoonsgegevens bevatten. Dit kan dynamisch worden toegepast afhankelijk van het bepaalde risicoprofiel (wanneer, wie, waar, waarmee en hoe) van de gebruiker. Toepassen van centraal ransomware-bescherming voor alle gebruikte SaaS applicaties.

Wat krijg ik?

Tractie houden op het beheren, configureren, updaten, trainen voor en beleid van security oplossingen brengt veel tijd en kosten met zich mee voor een organisatie. De IT beheer organisaties willen zich meer richten op hun eigen primaire proces en het security onderhoud overlaten aan de security en productspecialisten Met Amitron’s Managed Service, behoudt uw organisatie de regie, terwijl Amitron de adviserende en uitvoerende rol op zicht neemt.


Datasheet downloaden


Gesprek met een consultant inplannen

Meer weten?