Virussen kunnen een grote bedreiging vormen voor een bedrijf. Een bedrijf is verantwoordelijk voor de gegevens van zijn klanten en moet ten alle tijden voorkomen dat deze gegevens lekken. Sinds de nieuwe AVG-wet kan een bedrijf hoge boetes krijgen als de gegevens van klanten niet goed beschermd worden. Een anti virus is dan ook essentieel. Bovendien vormt een virus niet alleen een gevaar voor de gegevens van klanten, maar ook voor het bedrijf zelf. Zo kan er bijvoorbeeld gevoelige bedrijfsinformatie lekken dankzij een virus. Bovendien kan data verloren gaan of onbruikbaar worden dankzij een virus. Een virus op een bedrijfsnetwerk loopt nooit goed af en moet altijd voorkomen worden. Als er toch sprake is van een virus, dan moet het probleem zo snel mogelijk aangepakt worden, Anti virus Maastricht.

Preventieve maatregelen

Om virussen te voorkomen, kunnen er preventieve maatregelen genomen worden. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat er een veilig anti virus systeem gebruikt wordt. Het systeem herkent bestanden die geïnfecteerd zijn met een virus en voorkomt dat deze bestanden schade aanrichten. Een bedrijf dat online actief is, kan niet zonder anti virus programma. Een bedrijf moet rekening houden met eventuele gerichte aanvallen, maar ook met gebruikers van het netwerk die per toeval geïnfecteerd raken. Een computer kan al geïnfecteerd raken met een virus als een gebruiker op een kwaadwillende website terechtkomt. Als er eenmaal één computer geïnfecteerd is, zullen andere computers op het netwerk al snel volgen.

Amitron helpt bedrijven met het toepassen van preventieve maatregelen, zodat virussen het netwerk niet eenvoudig kunnen infecteren. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij exact hoe virussen voorkomen kunnen worden.

Anti virus Maastricht

Is er een lange tijd geen anti virus programma gebruikt binnen het netwerk van het bedrijf? Of gebeuren er rare dingen binnen het netwerk? Dan is het aan te raden om te controleren of het netwerk virussen bevat. Amitron is gespecialiseerd in het opsporen en herkennen van virussen. Indien er een virus gevonden wordt, is het belangrijk dat het virus zo snel mogelijk verwijderd wordt. Bovendien is het ook van groot belang dat het netwerk hierna weer hersteld wordt. Welke maatregelen er genomen moeten worden is afhankelijk van het soort virus. Bij Amitron helpen wij organisaties niet alleen bij het opsporen van virussen, maar ook bij het herstellen van de schade.

Is het al te laat?

Is het netwerk van uw bedrijf besmet geraakt met een virus? Dan is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Als u contact opneemt met Amitron, zullen onze specialisten u helpen met het verwijderen van het virus en het herstellen van het netwerk. Om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen zullen wij het netwerk voorzien van een anti virus.

Bij Amitron hebben wij veel kennis van IT-oplossingen. Als wij ergens zelf niet uitkomen, kunnen wij een van onze partners benaderen. Amitron heeft namelijk een groot netwerk met specialisten, genaamd AmiCycle. Wij werken onder andere samen met ethical hackers. Doordat wij onderdeel zijn van een groot netwerk van specialisten, komen wij altijd tot een oplossing.

Anti virus

Contact