T +31 (0)10 8700 150 E info@amitron.nl
Twitter
Image1

Advies

"ICT Advies is geen zaak van vertellen hoe het zit, maar van goed luisteren en samen bouwen aan de toekomst"

Met dit motto gaan onze ervaren specialisten met u om de tafel zitten. Wij zullen allereerst uw bestaande ICT-infrastructuur inventariseren en de uitkomsten hiervan naast uw behoefte leggen. Capaciteit en performance van systemen, security-, netwerk-, server- en storage omgeving, maar ook de visie en focus van uw organisatie worden in kaart gebracht. Samen kijken we naar de toekomst; wat wilt u bereiken met uw ICT. Op basis hiervan zullen wij advies uitbrengen, die wij vooraf altijd hebben getoetst op basis van onze eigen jarenlange ervaring en de ervaringen van de betrokken producenten.

Amitron biedt daarnaast verschillende vulnerability assessments (onderzoek naar kwetsbaarheden). Doormiddel van external / internal & web application scans worden verscheidene aspecten van de huidige situatie van de netwerkinfrastructuur en applicaties grondig onderzocht op veiligheid, kwetsbaarheden en configuratiefouten.

Lees meer over onze vulnerability assessments:

Amitron - External vulnerability scan.pdf
application/pdf - 443.8kB External vulnerability scan / Amitron - Internal vulnerability scan.pdf
application/pdf - 433.5kB Internal vulnerability scan / Amitron - Web application scan.pdf
application/pdf - 315.4kB Web application scan

Stel hier uw vraag

Quotes van klanten

Marc Collins.jpg
Amitron maakt hun 19 jaar Trend Micro kennis echt waar; bovengemiddelde support & aandacht!

Marc Collins
Woningcorporatie Havensteder

Contact

Amitron B.V.
Maasstraat 15
3016 DB Rotterdam
The Netherlands

T: +31 (0)10 8700 150
E: info@amitron.nl